Phil&Dejean - Vers uit Parijs & TRAITEUR

Categorieën

Delicatessen / Stroopstoker Appelstroop 100% Jonagold

Stroopstoker Appelstroop 100% Jonagold

Herkomst: Meerssen (NL-L)

Artikelnummer

DE3121 

Gewicht   

0,300 KG

€ 5,54
Prijs per potje 300ml

 

Aantal: 
Bestellen

Appelstroop van 100% Jonagold, en dan ook niets anders! Potje van 300 gram.
De Stroopstooker maakt als enige stroop van één enkel ras appels. Dit wordt mono cépage genoemd. Juist het gebruik van een enkel ras maakt de stroop zo uniek. Doorgaans worden fruitstropen van verschillende rassen gemaakt. De Stroopstooker kiest daar niet voor. Misschien niet de meest winstgevende optie, maar daar is het ook niet om te doen. Waarom dan wel? De Stroopstooker gaat voor de smaak in de breedste zin van het woord. Juist door het gebruiken van een enkel ras is de smaak van onze appelstroop uniek en herkenbaar. 

"De appels en peren komen rechtstreeks van de fruitteler uit de regio Meerssen. Dit past binnen ook onze visie wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Overigens heeft het nog een voordeel: niet alleen steunen we hiermee de plaatselijke fruittelers, maar we ontzien het fruit omdat er nauwelijks transport nodig is."
De Opperstoker is Gregor Thissen in hoogst eigen persoon, Bourgondische Limburger met liefde en passie voor streekproducten, eerlijk eten en drinken en tevens Gastronomiedocent aan de HHS Maastricht.

Bel ons voor meer info 06-5169 3860