Phil&Dejean - Vers uit Parijs

Categorieën

  • Kaas & Boters
  • Wijnen
  • Olie & Azijn
  • Delicatessen
  • Poelier
  • Vlees
  • Charcuterie
  • Vis, schaal- en schelpdieren
  • Verse Kruiden
  • Knol-achtigen (Légumes Tubéreux)
  • Paddenstoelen
  • Sla
  • Groente
  • Mini groenten
  • Groente artisjok
  • Groente asperges
  • Tomaten
  • Bloemen eetbaare
  • Fruit
  • Fruit Puree's
  • Aardappelen
  • Knoflook en uien
  • Non Food
  • Naast KAAS, WIJN, OLIE & AZIJN het meest gekocht door consumenten

Vlees / Zuiglam Heel - uit de Pyreneeën Label Rouge

Zuiglam Heel - uit de Pyreneeën Label Rouge

Herkomst: Frankrijk

Artikelnummer

VL401 

Gewicht   

1,000 KG

€ 18,50
Prijs per kilo - let op gaat per heel lam

 

Aantal: 
Bestellen

Een heel AOC lam uit de midi Pyrenee, hetzelfde gebied als waar bijvoorbeeld de Roquefort kaas vandaan komt. Alleen de lammetjes geboren op een boerderij in het afgebakende geografische gebied uit de France Pyreneeën Atlantique krijgen een IGP. (Indication Geografique Protégé), beschermde geografische afkomst. Exclusief gevoerd met melk van de lokale schapenrassen; Manech en Basco Bearnaise. Elke preventieve of curatieve medische behandeling is verboden. Ze mogen een maximumleeftijd van 45 dagen hebben en een maximumgewicht van het karkas van 11 kg voor het slachten. Het is een seizoensgebonden product van 15 oktober t/m 15 juni. Het exclusieve melkdieet en de jonge leeftijd bij het slachten garandeert bij de Pyreneeën lammetjes de specifieke romige textuur en de geprononceerde smaak.
Label Rouge is een garantie van superieure smaakkwaliteit. Het is een nationaal erkend keurmerk dat de producteigenschappen, smaak, geur, kleur en textuur garandeert. Het krijgt 2 sterren beter leven volgens de standaard van de Nederlandse Dierenbescherming. 

Bel ons voor meer info 06-5169 3860