Phil&Dejean - Vers uit Parijs

Categorieën

  • Buitenlandse kaas
  • Boters & overige zuivel
  • Wijnen
  • Olie & Azijn
  • Naast KAAS, WIJN, OLIE & AZIJN het meest gekocht door consumenten
  • Delicatessen
  • Charcuterie
  • Poelier
  • Vlees
  • Vis, schaal- en schelpdieren
  • Verse Kruiden
  • Knol-achtigen (Légumes Tubéreux)
  • Paddenstoelen
  • Sla
  • Groente
  • Mini groenten
  • Groente artisjok
  • Groente asperges
  • Tomaten
  • Bloemen eetbaare
  • Fruit
  • Fruit Puree's
  • Aardappelen
  • Knoflook en uien
  • Non Food
Als voormalig chef en leverancier van de professionele horeca weten wij natuurlijk hoe belangrijk jouw messen voor je zijn... Wij slijpen alle messen daarom gewoon 'met de hand'!  Zonder 'snelle mechanische' systemen. Hierdoor wordt het mes - en daardoor ook de koolstof in het mes - niet verhit, waardoor de hardheid van het mes behouden blijft.

Hoe gaan we te werk:
We bepalen zorgvuldig de hoek waarin het mes geslepen dient te worden. Deze hoek wordt vastgezet, zodat er over de gehele snijvlakte van het mes in dezelfde hoek wordt geslepen. Afhankelijk van de staat waarin het mes verkeert, worden meerdere korrelgroottes gebruikt om het mes van de juiste scherpte te voorzien. We gebruiken daarvoor keramische en diamant slijpstenen. Als finishing wordt uw mes vakkundig gestropt met meerdere compounds.

prijzen

tafelmessen - € 2,50
koksmessen tot 12 cm. - €4,50
koksmessen vanaf 12 cm. - €5,50
brood-/kartelmessen - €6,00

Hou je messen altijd en voordelig(er) in goede conditie met een onderhoudsabonnement of strippenkaart. We houden van ieder mes bij elke slijpbeurt precies bij wanneer, in welke hoek, met welke 'korrel' en door wie het mes behandeld is.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.
Bel ons voor meer info 06-5169 3860